Cautare

504 de rezultate pentru "anunt deranjamente" (2.63 secunde)
In ceea ce priveste Galatiul, am tinut sa anunt oficial ca Traian Sandu a fost desemnat de noi coordonator al grupului de initiativa pentru infiintarea PLD la nivelul judetului", a declarat Gheorghe Flutur, vicepresedinte interimar al Partidului Liberal Democrat.
In ceea ce priveste societatea de apa si canalizare e clar ca nimeni nu poate spune ca este surprins de anunt, Ion Stefan fiind deja demis de consilierii locali din functia de director general al societatii din subordinea municipalitatii.
Insa, potrivit datelor oferite de Nicusor Constantinescu procurorilor anticoruptie, pe 29 octombrie 2001 Monitorul Oficial publica un anunt de licitatie pentru servicii de consultanta tehnica, platit cu pana la 400.000 euro, potrivit HCJ mentionate, plus alte 400.000 euro reprezentand onorariu de succes, care nu apare in hotararea CJC.
Cel de-al doilea a facut un anunt asemanator intr-o conferinta de presa a PSD. Radu Stroe a precizat ca aceasta autoritate de inregistrare si interceptare va efectua operatiuni pentru toti beneficiarii (Servicii de informatii, parchete).
In memorandumul intern, aprobat de Biroul Permanent, se propune ca achizitionarea celor 22 de autoturisme noi sa se faca prin procedura de negociere fara publicarea prealabila a unui anunt de participare.
Presedintele a tinut sa ii sugereze, totusi, premierului ca trebuie sa se grabeasca si sa faca un anunt cat mai curand referitor la noua formula guvernamentala si daca scoate sau nu PD-ul de la guvernare.
Programarea pentru astazi a acestui anunt ar avea legatura, sustin sursele liberale, cu desfasurarea Congresului PLD. Prezentarea Cabinetului restructurat ar avea rostul de a reduce impactul de imagine al declaratiilor critice facute la intrunirea liberal-democratilor.
Odata exterminat premierul, Dan Roata poate sa treaca putin si la lucruri mai lumesti, motiv pentru care posteaza pentru supusi urmatorul anunt de maxima importanta:
Acest anunt a fost facut in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc in cursul zilei de ieri si la care au luat parte primarul orasului Navodari, Tudorel Calapod si viceprimarul Stefan Galbau.
Dumitrescu a mai afirmat in conferinta de presa in care a facut acest anunt ca intentioneaza sa organizeze o scoala de vara, la sfarsitul lunii august, pentru 40 de tineri.
Presedintele organizatiei judetene Constanta a Partidului Romania Mare, vicepresedintele CJC Radu Comanici a facut ieri un anunt-bomba.
PSD depune luni motiunea de cenzura impotriva Guvernului, la peste o luna de la primul anunt al liderului Mircea Geoana.
Desi este inscris in PLD de mai multe luni, Rotaru nu a facut un anunt public legat de trecerea sa de la PD la PLD, iar pe site-ul oficial al Consiliului Judetean Prahova el figureaza in continuare ca reprezentant al PD.
"Tinand cont de faptul ca PRM trece printr-o grava criza de imagine si organizatorica si pentru ca cineva trebuie sa-si asume esecul zdrobitor avut la alegerile pentru Parlamentul European, imi anunt public demisia din functia de secretar executiv al PRM", afirmat Daniela Buruiana-Aprodu.
"Eu personal nu mi-am depus candidatura pentru nicio functie, doar pentru membru in Consiliul National. Va anunt ca nu mi-am facut nicio hartie pentru a candida pe vreo functie in conducere.
Reactiile social-democratilor urmeaza unui anunt facut joi de fostul presedinte al PSD Adrian Nastase. Acesta a declarat intr-o emisiune televiyata ca va candida la functia de presedinte al Consiliului National al partidului, daca va constata ca exista "suficient suport pentru o astfel de idee".
Roman a facut acest anunt dupa Conferinta Nationala Extraordinara a formatiunii, precizand ca a ales acest nume pentru ca el este cel care a fondat PD in anul 1993.
Acesta aminteste ca, desi Primaria a publicat in presa faptul ca s-a semnat contractul pentru reabilitarea retelei de apa si canalizare - ISPA, doua enunturi in cadrul aceluiasi anunt se bat cap in cap:
"Partidul Democrat-Liberal m-a mandatat sa anunt ca propunerea noastra pentru desfasurarea alegerilor locale este 25 mai, adica intr-o duminica. Aceasta propunere acopera noile prevederi legislative, potrivit carora data alegerilor trebuie sa fie anuntata cu 75 de zile inainte.
Eckstein a facut acest anunt dupa ce Comisia pentru drepturile omului si cea juridica, reunite in sedinta comuna, au respins - cu 4 voturi "pentru", 6 voturi "impotriva" si 5 abtineri - forma Ordonantei ANI care prevedea ca legea privind functionarea Agentiei Nationale de Integritate se aplica averilor nejustificate.
google-analytics.com